Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий голова Ради „Нашої України” має чітку місію – Андрій Парубій

Голова Ради „Нашої України”, якого планується обрати через три тижні, повинен усвідомити, що він буде перехідним. А місією його стане об’єднання демократичних сил. Про це під час прес-конференції повідомив член Ради „Нашої України” Андрій Парубій.
„Головною рисою нового голови Ради партії повинна стати здатність провести переговори для об’єднання усіх правих сил. Сьогодні в Україні формується двопартійна система, центрами якої стають Партія регіонів і БЮТ. Для перемоги на наступних парламентських виборах необхідно створити потужне об’єднання правих партій”, – сказав Андрій Парубій.
За словами члена Ради „Нашої України”, львівська делегація на з’їзді стала виразником інтересів тієї частини партії, яка прагнула зміни керівництва і лише завдяки діям львів’ян цього було досягнуто.
Щодо кандидатури, яку підтримуватиме Львівська обласна організація, Андрій Парубій зазначив, що ім’я поки що не розголошуватиметься.
„Ми б хотіли бачити на цій посаді В’ячеслава Кириленка. Пропонувалась також кандидатура Петра Олійника. Але було вирішено, що Олійник працюватиме на благо Львівщини, як партійний і політичний діяч”, – зазначив Андрій Парубій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ