Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий очільник ДФС Львівщини позбудеться заступників

Учора, 18 липня, під час селекторної наради головою ДФС у Львівській області було призначено Ігоря Кондро. Відразу після призначення він провів зустріч з громадськими активістами Львова та домовився про створення Громадської ради.
Фото з ФБ Олега Радика

Під час наради з громадськими активістами Ігор Кондро повідомив, що зробив пропозицію усім своїм заступникам написати заяву на звільнення.

Також було обговорено питання створення кадрової комісії, проведення аудиту усіх районних підрозділів ДФС у Львівській області. Окрім того усі попередні керівники повинні прозвітувати про діяльність ДФС перед новим керівником, аби ввести його в курс справ.

Для кожної з зазначених пропозицій Ігор Кондро призначив кінцевий термін виконання. "Перша зустріч з робочих питань відбудеться 26 серпня", - зазначив він.

Громадські активісти під час зустрічі в ДФС створили ініціативну групу з п’яти чоловік, котра буде працювати з юридичним відділом ДФС над підготовкою необхідних рішень про подальшу співпрацю.

Як зазначив координатор "Економічного бойкотного руху" Олег Радик, він має надію на налагодження співпраці з новим керівництвом ДФС.

"Наскільки мені відомо, сьогодні вперше за останій рік відбулась апаратна нарада ДФС Львівщини. Тож напевно є якісь позитивні зрушення. Спробуємо налагодити співпрацю між активістами та податковою", - розповів він.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ