Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий сплеск читацької активності в Uaнеті

Прийняття Податкового кодексу викликало сплеск активності у читачів стрічки новин на національному інтернет-порталі UKR.NET. Якщо в жовтні країна жила виборами в місцеві ради, то листопад сколихнув Україну Податковим кодексом. Стрічки новин вітчизняних ЗМІ пістрявили повідомленнями про другий Майдан, податковий бунт, невдоволення підприємців та ін. Про це повідомили в UKR.NET.

У перші дня  після початку «податкової кампанії»  середньодобова кількість кліків по новинах на порталі UKR.NET збільшилась на третину порівняно з початком місяця.

У цей період дві третини найпопулярніших новин з ТОП-20 на порталі UKR.NET так чи інакше торкались подій, які були пов’язані з прийняттям головного податкового документу країни. Найпопулярнішими сюжетами у читачів новин на порталі UKR.NET на минулому тижні були «Предприниматели против Налогового кодекса», «Трансляция видео с Майдана» и «Новшества налогового кодекса». 

Довідка.

Національному інтернет-порталу UKR.NET (www.ukr.net) 6 років. На сьогодні він є найпопулярнішим та найбільш упізнаваним порталом серед українських Інтернет-користувачів – його знає кожен другий український користувач Мережі (за даними дослідження InMind). На порталі UKR.NET зібрано оптимальний набір найпопулярніших та найбільш запитуваних багатьма українськими користувачами сервісів: новини, пошта, погода, каталог інтернет-магазинів, персональний сервіс закладок та ін.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ