Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий термінал Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького обслуговуватиме внутрішні рейси

Новий термінал Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького обслуговуватиме також внутрішні рейси. Відтак, пасажири внутрішніх рейсів зможуть відчути новий рівень комфорту та сервісу. Відправлення та прибуття всіх внутрішніх рейсів починаючи з 3 вересня 2012 року здійснюватиметься і новому аеровокзалі аеропорту (термінал «А»). Про це повідомила прес-служба аеропорту.

Починаючи з 13 квітня 2012 рокуновий термінал аеропорту вже обслужив понад 250 тис. пасажирів міжнародних рейсів. Сучасна інфраструктура та технічні можливості нового терміналу забезпечать новий рівень обслуговування пасажирів, що подорожують внутрішніми рейсами.

Довідка.

Станом на сьогодні з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького здійснюють рейси 14 іноземних та 4 українських авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 22 (Москва; Варшава; Неаполь; Відень; Мюнхен; Прага; Стамбул; Тімішоара; Дортмунд; Венеція,Вроцлав, Краків,Салоніки, Хургада,Анталія, Сургут, Тіват, Баку, Рим, Тель-Авів, Афіни, Геракліон, Задар). За 8 місяців 2012 року Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького обслужив більше 300 тисяч пасажирів, що на 53% більше за аналогічний період 2011 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ