Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

«НР» (Х’юлетт-Пакард) відкриє офіс у Львові

Всесвітньо відома компанія «НР» (Х’юлетт-Пакард) відкриє у Львові свій офіс. Про це сьогодні, 30 вересня, під час прес-конференції сказав керуючий директор компанії «НР» Яцек Левернес. «На сьогодні ще залишилися дрібні питання, які треба погодити з українським урядом та Державною податковою адміністрацією, але це справа одного місяця», - сказав Яцек Левернес.

 

Розгортати свій проект у Львові Хюлетт-Пакард почне вже з початку наступного року. «Протягом восьми місяців ми працювали над тим, щоб ті вимоги, які ставить компанія, перед тим, як вкладати інвестиції були виконані. Було проведено кілька зустрічей у Львові, Вроцлаві та Києві», - розповів начальник управління зовнішньо-економічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль. Серед переваг Львова – наявність великої кількості університетів, а отже і великої кількості молодих фахівців та нижча вартість, ніж на приклад у столиці.

 

 Проект «Золотий лев» передбачає створення у Львові глобального бізнес-центру. На першому етапі буде створено 300 робочих місць, проте згодом планується розширення структури до 2 000 працівників.

 

Компанія «НР» (Хюлетт-Пакард) є дев’ятою в світовому рейтингу компаній за дохідністю. Її річний оборот складає 135 млрд доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ