Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

НРУ опрацював 66% протоколів до Львівської облради

НРУ сьогодні, 6 листопада, на прес-конференції у Львові оприлюднив результати паралельного підрахунку голосів до Львівської обласної ради. Рухівцям вдалося опрацювати 66% відсотків, а це 1 380 протоколів.

«Маючи результати паралельного підрахунку голосів по області, ми можемо порівняти їх з тими результатами, які представить обласна ТВК. Згідно з підрахунком, ВО «Свобода» набирає 25, 77%, Фронт Змін - 12, 37%, Наша Україна - 7,21%, Партія регіонів - 5, 89%, НРУ - 5,12%, Удар - 3,13%, Пора - 2,84%, УНП - 2,08%», - повідомив голова Львівської крайової організації Народного руху України Андрій Корнат.

Він також запевнив, що влада стурбована паралельним підрахунком голосів до обласної ради, адже це дасть право оскаржувати результати в разі фальсифікацій.

«Коли ми заявили про паралельний підрахунок, то одразу почалися дзвінки з перших кабінетів області», - повідомив Андрій Корнат.

Він також повідомив, що наразі в НРУ вже є близько 80% протоколів і на 19 годину результати відповідно зміняться в процесі подальшого підрахунку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ