Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НРУ розпочинає паралельний підрахунок голосів з партійних виборів до Львівської обласної ради

Голова Львівської крайової організації НРУ Андрій Корнат підписав листа на голів усіх опозиційних сил Львівщини, яким закликає провести спільний підрахунок голосів, зібравши протоколи з усіх дільниць у багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів до Львівської обласної ради. Повідомила прес-служба ЛКО НРУ.

Подаємо текст звернення без змін:

"Львівська крайова організація Народного Руху України глибоко схвильована ситуацією навколо підведенням підсумків голосування 31 жовтня 2010 року. Дані, зібрані об’єднанням «За чесні вибори» в межах міста Львова, переконливо свідчать про серйозні проблеми зі складанням протоколів на дільницях, наявність неточностей у кожному десятому протоколі та серйозними можливостями щодо фальсифікацій шляхом подання уточнених протоколів до відповідних окружних ТВК та обласної виборчої комісії. Запобігти цим негативним явищам, що відбуватимуться на рівні районних та обласної виборчих комісій можливо лише в доведений спосіб – негайного оприлюднення даних з протоколів з мокрими печатками та зведеної інформації по кожній виборчій дільниці.

У зв’язку з цим Львівська крайова організації Народного Руху України розпочинає невідкладний збір та обробку даних з протоколів з мокрими печатками за підсумками голосування у багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської обласної ради. Ми забезпечуємо робочими місцями операторів за адресою: Львів, вул. Франка, буд. 44 та самих операторів, що будуть обробляти дані з протоколів починаючи з 09. 00 год. 4 жовтня 2010 року. За наявності усіх протоколів з мокрими печатками цей процес можна завершити у межах календарної доби. Збір таких протоколів слід забезпечити всіма силами опозиційних львівських партій у ці самі строки.

У розпорядження ЛКО НРУ є зібраних власними членами ДВК біля 700 протоколів з районів і міст області (м. Львів зібрано майже повністю). Вважаємо, що спільними зусиллями ми здатні забезпечити збір таких протоколів з кожної виборчої дільниці.

Відповідальна особа від ЛКО НРУ за збір, обробку даних і оприлюднення протоколів - Ганущин Олександр (+380987849260). Протоколи збираємо починаючи з 09.00 4 жовтня 2010 року адресою: Львів, вул. Франка, буд. 44.

Разом ми можемо зупинити фальсифікації !!!".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ