Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НСНУ хоче зобов’язати нардепів підписати коаліцію, інакше виженуть

На засіданні фракції НСНУ проектом рішення передбачалося зобов’язати народних депутатів підписати документ про створення демократичної коаліції разом із Блоком Юлії Тимошенко. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України 6 скликання Володимир В’язівський.
«Ми хотіли не просто просити депутатів підписатися під угодою про коаліцію з БЮТ, а офіційним рішенням зобов’язати їх це зробити. Якщо ж депутат має принципові розбіжності із угодою про створення коаліції, не хоче підписувати документ, він повинен скласти депутатський мандат», – зазначив він.
Водночас, на запитання, наскільки він вважає ймовірним, зокрема, те, що депутат Ігор Кріль може скласти повноваження, Володимир В’язівський зазначив: «Якщо він справді має принципові розбіжності, я не виключаю, що він складе мандат. Наступний номер по списку нашого блоку готовий підписатися під коаліцією із БЮТ».
Володимир В’язівський також зазначив, що станом на сьогоднішній день все ще немає 7 підписів під угодою про коаліцію.
Нагадаємо, через відсутність кворуму це рішення не було прийнято сьогодні, 27 листопада, на засідання політради НСНУ і перенесено на завтрашнє засідання президії партії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ