Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НУ – НС принципово не буде підтримувати Адама Мартинюка на посаду керівника робочої групи з підготовки до проведення першої сесії – Ксенія Ляпіна

«Наша Україна - Народна Самооборона» закликає представника Комуністичної партії у підготовчій депутатській групі Адама Мартинюка зняти свою кандидатуру, запропоновану на посаду керівника цієї групи. Про це «Гал-info» повідомила кандидат у народні депутати від мегаблоку Ксенія Ляпіна.
 Коментуючи сьогоднішній зрив роботи депутатської групи із підготовки до першого пленарного засідання новообраної Верховної Ради України та не обрання керівника цієї групи, вона зазначила: «Щоб робота робочої групи була розблокована, Партії регіонів потрібно висунути іншу кандидатуру замість Адама Івановича, або йому особисто відмовитися від цієї посади. Адже іншу кандидатуру ми готові підтримати, хоча і маємо свого представника Романа Зварича. Ми принципово не можемо погодитися на кандидатуру провокатора Мартинюка. Роботу робочої групи блокують представники КПУ та Партії регіонів, адже свідомо висувають тільки його», — сказала вона.
Сьогодні Партія регіонів знову запропонувала обрати головою робочої групи кандидата в народні депутати від КПУ Адама Мартинюка, але вона не була підтримана більшістю. Опісля цього робота робочої групи була припинена і наступне засідання робочої групи з підготовки першого засідання Верховної Ради 6 скликання відбудеться о 15:00 в середу, — повідомили «Гал-info» у Інформаційному управлінні ВРУ 5 скликання.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ