Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НУ – НС вітає обрання Богатирьової, адже вона — не Мартинюк — Ксенія Ляпіна

«Я особисто вітаю сьогоднішнє розблокування роботи робочої групи, обрання голови та визначення дати проведення першого пленарного засідання. Нарешті процес почав рухатися із «глухого кута», — прокоментувала «Гал-info» № 8 виборчого списку блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Ксенія Ляпіна.
  «Наша позиція насправді є вкрай послідовною. Наша політична сила пропонувала Партії регіонів як політичній силі, яка отримала більшість голосів виборців в України, висунути представника на голову робочої групи з підготовки до проведення першого пленарного засідання. І ми були здивовані, що весь цей час вони тицяли нам Мартинюка, або ще якогось комуніста. Запропонували Богатирьову – і це прекрасно. Хочу зазначити головне: голова депутатської робочої групи ніколи не є автоматично претендентом на посаду спікера у парламенті. І це головне. А обрання Богатирьової ми дуже позитивно розцінюємо», — сказав Ксенія Ляпіна.
  Нагадаємо, сьогодні на засіданні робочої групи представники усіх політичних сил одноосібно підтримали обрання керівником депутатської групи Раїсу Богатирьову. Комісія також визначила дату скликання першого пленарного засідання — 23 листопада. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ