Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Ну у вас і апетит", - десь так відповів Садовий депутатам, що попросили 20 млн

Місто виконало свою домовленість щодо реконструкції мереж до перинатального центру. На це з бюджету міста було виділено майже 7,5 млн грн. Про це заявив під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, - про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Фото: Олена Ляхович

«Ми домовились з обласною адміністрацією чітко, що місто доводить мережі до центру, що ми і зробили. Свою домовленість ми виконали. Нас просять усі – райони. І щомісяця виділяємо понад 20 млн грн для області, а вони, фактично, використовують лише половину на утилізацію, а частина йде на розвиток області. Ми, фактично, сьогодні допомагаємо області розвиватись. Якщо буде чистоти більше і екологічна ситуація буде краща – чому ні», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Львівська міська рада виділила майже 7,5 млн грн для забезпечення безперебійного теплопостачання Обласного перинатального центру ще у червні на сесії, внісши зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

Додамо, що учора, 19 вересня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати вдруге звернулися до Львівської міської ради та міського голови Львова щодо необхідності дофінансування реконструкції Львівського обласного перинатального центру. «За» таке звернення проголосувало 60 обранців, передає кореспондент Гал-інфо.

Зокрема, у зверненні нагадали, що Львівський обласний перинатальний центр не працює з вересня 2013 року.

Депутати Львівщини звернулися до міського голови Львова та депутатського корпусу Львівської міської ради з неухильним проханням терміново віднайти можливість дофінансування з міського бюджету Львова в обсязі 20 млн грн на реконструкцію Перинатального центру.

У зверненні вказано, що 45 млн грн вже виділив Кабінет міністрів. Також додаткові кошти Львівська обласна рада має намір скерувати після успішної приватизації львівського «Універмагу на Ринку».

Львівська обласна рада з цього ж питання зверталася до влади Львова у березні, але відповіді так і не отримала.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ