Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Об’єднання волонтерів та учасників АТО» передало військовим 80-ї бригади генератор

Сьогодні, 6 жовтня, депутати групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» разом із заступником голови Львівської облради Володимиром Гірняком передали військовим 80-ї аеромобільної бригади генератор, повідомила прес-служба Львівської облради.

«Ми маємо хто чим може допомагати хлопцям, які тримають для нас небо. Кілька днів тому бійці сказали, що їм так необхідний цей генератор і ми як тільки змогли одразу його придбали та привезли», – каже координатор депутатської групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» Уляна Дорош.

Генератор передали безпосередньо батареї капітана Дмитра Гвалія (80-та бригада). Командир каже:  «Дякуємо, що привезли такий потужний агрегат. Тепер ми зможемо не лише заряджати пристрої зв’язку, комп’ютери, а й підключати до нього різні інструменти, які ми використовуємо у роботі».

У своєму слові до військових заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив: «Безпосередньо ідея придбати та передати генератор належить нашому голові облради, волонтеру Олександру Ганущину. Саме він безпосередньо контактував з керівництвом 80-ї бригади».

До слова, у Львівській обласній раді створено депутатську групу «Об’єднання волонтерів та учасників АТО». Її мета надавати всіляку допомогу бійцям, які захищали і захищають територіальну цілісність нашої держави на сході України, а також їхнім сім’ям. Окрім цього, депутатська група координує дії волонтерів та представляє в обласній раді права та інтереси військових.

Раніше депутати «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» придбали книжки на Форумі видавців та передали їх дітям Лисичанська та Станиці Луганської.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ