Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Об’єкти теплопостачання готують до опалювального сезону» - ЛМКП «Львівтеплоенерго»

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», об’єкти теплопостачання готують до нового опалювального сезону. За словами тепловиків, літній період – це час активних ремонтних робіт з підготовки до нового опалювального сезону. Ще взимку були розроблені детальні плани ремонтних робіт на об’єктах теплопостачання з врахуванням досвіду роботи в минулому опалювальному сезоні.

Цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» потрібно підготувати: ТЕЦ-1, ТЦ «Північна» (ТЕЦ-2), ТЦ «Південна» (Кінескоп); 141 котельню, 133 ЦТП (центральних теплових пункти); 72 ІТП (індивідуальних теплових пункти) та 433 км теплових мереж.

Завершено щосезонні гідравлічні випробування на щільність та міцність магістральних, міжквартальних і внутрішньоквартальних трубопроводів теплових мереж.

Тривають роботи з ремонту теплової ізоляції на трубопроводах; фарбування стін, стінових панелей, обладнання та устаткування об’єктах; роботи по ремонт перекриття, капітальний ремонт котлів; хімічна промивка котлів, ремонт електродвигунів; замінена теплообмінників; замінена насосних агрегатів, промивка і прочистка колекторів та відмулювачів.

Сьогодні триває заміна теплової мережі від котельні на вул. Таджицька,4а. Тут буде замінено приблизно 300 м теплової мережі, діаметром 219 мм. Труби міняють на попередньо ізольовані, що дозволяє зменшити теплові втрати.

Проводять роботи з будівництва нової модульної котельні на вул. Коновальця,103а, що дозволить ліквідувати дві підвальні котельні по вул. Коновальця,99 і Коновальця,103. Обладнання в даних котельнях відпрацювало свій термін експлуатації, ККД котлів не більше 60%. Натомість, у модульній котельні буде встановлено сучасне обладнання, яке забезпечить значну економію енергоносіїв: котли з високим ККД – не менше 92%, насосні агрегати з частотним регулюванням обертів двигуна, прилади обліку, автоматизація і погодне регулювання котлами.

Також розпочато проведення ремонтних робіт з реконструкції котельні і теплової мережі на вул. Коперника,27 та котельні на вул. Левицького,67.

У рамках реалізації проекту «Модернізація центрального теплопостачання м. Львова», що фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку, триває погодження і подання на тендер документації по встановленню ІТП у Сихівському житловому масиві.

Як писало Гал-інфо, через борг тепловиків Львівгазу може зірватись підготовка до опалювального сезону. Станом на 1 серпня теплопостачальні організації Львівської області заборгували ПАТ «Львівгаз» понад 20 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ