Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Об’єкти теплопостачання на 67% готові до нового опалювального сезону, - ЛМР

У Львові триває підготовка до нового опалювального сезону 2017-2018 рр. Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», об’єкти теплопостачання, які знаходяться на балансі підприємства (котельні, ЦТП, ІТП, теплові мережі), на 67% готові до нового опалювального сезону, повідомила прес-служба Львівсьокї міської ради.

До наступного опалювального сезону готові 330 км теплових мереж – це 76% від загальної кількості, 89 котелень – 63%, 87 ЦТП – 63%, 55 ІТП – 66%.

ЛМКП «Львівтеплоенерго» вже замінило 4 км трубопроводів магістральних та внутрішньо-квартальних теплових мереж, з них 2,6 км на попередньо ізольовані труби. В роботі знаходиться 3 км трубопроводів.

Також відремонтовано/поновлено теплову ізоляцію на 5588 м трубопроводів; капітально відремонтовано 2 котли; промито хімічним способом 23 модулі нагріву; капітально відремонтовано 19 електродвигунів; промито хімічним способом 101 секцію теплообмінників гарячого водопостачання, замінено 18 насосних агрегатів.

Проводиться реконструкція газових котелень на пл. Соборна, 5, та вул. Левицького, 8.

Тривають ремонтні роботи з підготовки до нового опалювального сезону на основному і допоміжному обладнанні найбільших джерел теплопостачання – ТЕЦ-1, ТЦ «Північна», ТЦ «Південна».

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходяться ТЕЦ-1, ТЦ «Північна», ТЦ «Південна», 142 котельні, 138 ЦТП, 84 ІТП та 433,7 км теплових мереж.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ