Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обласні військові комісаріати ЗОКу у Львові вивчають питання відбору контрактників на військову службу

Сьогодні, 28 листопада, у штабі Західного оперативного командування проходить другий день збору із керівним складом обласних військових комісаріатів. Досвідом організації призову громадян на строкову військову службу та відбору на військову службу за контрактом діляться учасники збору з керівним складом обласних військових комісаріатів Західного оперативного командування. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі МОУ.
 На базі Львівського обласного військового комісаріату сьогодні відбулися заплановані практичні заняття, де було розгорнуто сім навчальних місць з питань організації і ведення територіальної оборони, мобілізаційно-кадрової роботи, зокрема, роботи Територіального центру комплектування особовим складом обласного військкомату з відбору громадян на військову службу за контрактом.
На завершення збору передбачено проведення з керівним складом обласних військових комісаріатів контрольних занять, на яких учасники збору мають поділитися своїм досвідом з усіх розглянутих питань, обговорити проблемні питання і скласти заліки.
Командувач військ Західного ОК генерал-лейтенант Михайло Куцин, під головуванням якого проходить цей збір, зосередив увагу присутніх на основних положеннях та завданнях територіальної оборони, повноваженнях державних органів влади, органів місцевого самоврядування, силових структур у сфері територіальної оборони.
Як підкреслив командувач, після аварії потяга з фосфором поблизу села Ожидів, що на Львівщині, органи місцевої влади і самоврядування зрозуміли важливість чіткої організації територіальної оборони і необхідність чіткої взаємодії між всіма органами, що її забезпечують, і військкомати повинні активізувати свою роботу в цьому напрямку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ