Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обласному товариству незрячих подарували новий автобус «Богдан»

Львівська обласна організація Українського товариства незрячих отримала в подарунок від Міжнародного благодійного фонду Арсенія Яценюка «Open Ukraine» новий автобус «Богдан». Автобус на 27 пасажирських місць перевозитиме незрячих, зокрема використовуватиметься для проведення гастрольної діяльності в рамках мистецьких проектів товариства, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В суботу 15 листопада в національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької під час інтегрованого концерту «Відчинилося життя» відбудеться урочиста передача подарунку голові правління львівської обласної організації УТОС Оксані Потимко. Участь в урочистостях візьме засновник благодійного фонду Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, що влітку цього року за допомогою Фонду «Open Ukraine» було подаровано автобус санаторію Українського товариства сліпих в Євпаторії. Співпраця львівського обласного товариства незрячих з Фондом «Open Ukraine» розпочалася під час відкриття у Львові виставки Юрія Білака «Доторкнутися і побачити», адресованої людям із вадами зору. Виставка проходила у червні цього року в Італійському дворику Львівського історичного музею.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ