Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обрання Тимошенко прем’єром вдруге – під сумнівом, тому БЮТ робить все, щоб дочасні вибори не відбулися, - Білозір

Дочасні парламентські вибори є реальними лише за згодою усіх парламентських політичних сил – про це сьогодні під час прес-конференції у Львові повідомила народний депутат Оксана Білозір.
Вона наголосила, що БЮТ не хоче брати участі у дочасних парламентських виборах, бо це означає відставку прем’єр-міністра. А ситуація на даний момент склалася така, що ставить під сумнів обрання прем’єром Юлії Тимошенко вдруге. Тому, на даний момент БЮТівці зробили усе можливе, щоб парламентські вибори не відбулися. Оксана Білозір наголосила, що Президент України був змушений розпустити парламент, адже між ВРУ та урядом не було діалогу, який забезпечує коаліція.
Депутат наголосила, що на сьогоднішній день демократична коаліція вичерпала свій ресурс, тому створення нової коаліції просто необхідне. Оксана Білозір сподівається, що до 2 грудня парламентські політичні сили сформують нову коаліцію і першочерговим завданням буде виведення України з економічної кризи. Наступним кроком має стати вдосконалення виборчого законодавства та проведення дочасних виборів у березні-квітні 2009 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ