Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Обрано голів комітетів Асоціації футзалу Львівщини

Сьогодні, 11 лютого, у конференц залі Гал-інфо відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футзалу Львівщини.

Члени виконавчого комітету проголосували за кілька важливих рішень, зокрема обрали голів семи комітетів, а саме з організації та проведення змагань, суддівського корпусу, дитячо-юнацького футзалу, жіночого футзалу, ветеранів футзалу, зв’язків з громадськістю та роботі зі ЗМІ, а також науково-методичної роботи. За усіх голів виконавчий комітет проголосував майже одноголосно. Також одноголосно було прийнято рішення, що до кожного з комітетів може увійти до п’яти осіб.

Комітет з організації та проведення змагань очолив Петро Закалюжний, суддівський корпус – Іван Вишиваний, комітет дитячо-юнацького футзалу - Назар Станкевич, комітет жіночого футзалу – Мар’ян Неділько, комітет ветеранів футзалу - Іван Шимечко, комітет зв’язів з громадськістю та роботі зі ЗМІ – Богдан Пастернак, а комітет науково-методичної роботи – Роман Проць.

Також члени виконавчого комітету одноголосно підтримали Олену Верещинську на посаді виконавчого директора Асоцації футзалу Львівщини, а також затвердили список сімдесяти п’яти заяв на вступ в Асоціацію футзалу Львівщини.

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ