Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Образ Януковича як кандидата в президенти у світлі останніх подій зазнав суттєвих змін, - Паска

Найважливіший висновок, який зробили українці, – це те, що їх, грубо кажучи, кинули. Обіцянка підписати угоду з ЄС, а потім відмова з туманними поясненнями про зупинку заводів та придуманий «аргумент» про компенсацію втрат з боку ЄС – це технології команди піарників, очевидно російського походження. Бо набір інструментів надто вже кремлівський. Про це у коментарі Гал-інфо зазначив депутат Львівської обласної ради 5-го скликання Олег Паска.

І далі: "До прикладу, у газеті Луганської обласної ради про проблеми Луганського тепловозного заводу начальник департаменту промисловості Луганської адміністрації Дмитро Дрожжин розповідає як про такі, що пов`язані зі «зміною коньюктури ринку Російської Федерації, зниженням попиту на продукцію, перш за все, на піввагони». Це економіка.

Інша річ, що в цій же газеті є коментар депутата від Регіонів Єфремова про те, скільки людей може звільнитися з луганських заводів через підписання угоди з ЄС. А ось це вже політичний популізм.

Другий приклад російського сліду – це затканий рот більшості телеканалів України, атаки на сайти відомих інтернет-видань та відомих політиків і громадських діячів. Третій приклад нецивілізованої поведінки – це неповага до громадян своєї країни, небажання слухати тих, хто на майдані. А казали, що почують кожного. Четвертий приклад – поширення друкованої продукції без вихідних даних, тиражу, замовника, видавцяна підтримку дій уряду щодо зупинки євроінтеграції. Можна ще багато прикладів наводити. Проте, усі вони лише підтверджують такі висновки:

1. В Україні влада вирішила обміняти державні пріоритети та й власні програмні завданнящодо входження в ЄС на тимчасовий ілюзорний шанс виграти президентські вибори 2015

2. Враховуючи набір засобів, можна стверджувати, що в Україні стартувала президентська виборча кампанія. Влада першою їїрозпочала.

3. Образ Януковича як кандидата в президенти у світлі останніх подій зазнав суттєвих змін порівняноз минулими виборами: характеристика сили змінилася на характеристику слабкості (піддався тиску Путіна), «людина слова» перетворилася на «людину неслова» (відмова від підписання угоди з ЄС, погіршення життя людей замість виконання обіцянки покращення), риса господарника перетворилася на рису популіста (люди не відчувають реальної роботи: з терміналом зрідженого газу зганьбилися, з дорогами провал, у бюджеті діра, медична, освітня, пенсійна та інші реформи провалені.)

4. Тому розпочата шалена інформаційна кампанія з коригування образа кандидата від влади.

5. В очільників європейських держав з’явився неприємний осад, попри риторику про відкриті для України двері є загроза зриву переговорів з МВФ, відкриттям кримінальних справ у країнах Європи щодо окремих представників влади, згортанням співпраці європейських та міжнародних структур з українською владою.

6. Погіршення життя громадяни України будуть пов`язувати з непідписанням угоди з ЄС. Тому кількість опонентів Януковича буде лише зростати.

7. Великий бізнес почне шукати альтернативного кандидата на вибори.

І це ще не всі неприємності. Бо результатом Вільнюського саміту є не тільки зростання шансів для Януковича програти президентські вибори, а й збільшення шансів переїхати в Росію на довший час, ніж це було у 2005 році".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ