Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Обсяг промислового виробництва у Львівській області зріс на 4,2%

У січні 2017 року порівняно з січнем 2016 року обсяг промислового виробництва зріс на 4,2%. Про це повідомило Головне управління статистики у Львівській області.

У добувній промисловості і розробленні кар’єрів виробництво промислової продукції збільшилось на 24,1%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 8,0%, проте зменшилось у переробній промисловості – на 1,2%.

Нарощування обсягів випуску продукції спостерігалось на підприємствах з виробництва основних фармацевтичних препаратів – в 1,6 рази, з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 17,3%.

Виробництва готових металевих виробів зросло на 9,5%, виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічна діяльність – на 6,6%, виробів легкої промисловості – на 5,5%, машинобудування – на 3,2%, харчової промисловості – на 3,1%.

Зниження промислового виробництва відбулося на підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 2,8%).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ