Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Обсяги споживання шоколаду в Україні впали на 40%

У 2015 році обсяг виробництва в корпорації Rochen скоротився на 8-10%, повідомив технічний директор Roshen Володимир Ярандін.

"Завдання на цей рік - зменшити падіння поштучного виробництва, звести його до 0%", - зазначив генеральний директор Roshen В'ячеслав Москалевський.

Водночас він зауважив, що кондитерський ринок в Україні почав стискатися ще з середини 2013 року.

"Наприклад, ринок шоколадних виробів (обсяги виробництва в натуральному вираженні) скоротився на 40%. Головним чином, через суттєве зниження попиту споживачів", - сказав Москалевський.

Найбільші торговельні обороти на поточний момент фіксуються на виробництві та роздрібній мережі Roshen в Києві - близько 13 млрд, грн. За ними йде Вінниця - 4 млрд грн.

Цього року Roshen збирається активніше розвивати мережі своїх магазинів в Одесі та Дніпропетровську. Ще в планах відкриття магазину з продажу печива в Борисполі.

Цей напрямок стане одним з нових пріоритетів найближчим часом. "Збираємося зробити ставку на виробництво бісквітів, печива та крекерів. У дуже великих обсягах, щоб максимально знизити витрати на виробництво", - зазначив Володимир Ярандін.

Джерело - УБР

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ