Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Обурена Укрзалізниця закликає Павла Зіброва не ходити по коліях

Укрзалізниця закликає відомого українського співака Павла Зіброва не подавати поганий приклад ходінням по залізничних коліях у своїх кліпах. Ходіння по коліях – це небезпечно та може призвести до травмувань, пише прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

screenshot

Залізничники обурені поведінкою народного артиста України Павла Зіброва. Шкода, що носій національної культури, безперечний авторитет для багатьох шанувальників різних поколінь зважився на такий безглуздий крок – грубо порушив правила безпеки на залізничному транспорті.

Він зухвало розгулював, гарцював та співав на залізничних коліях. Особливо цинічним є те, що він до своїх незаконних діянь долучив молодь і подав ганебний приклад для наслідування.     

"Шановний Павле Миколайовичу, ми сподіваємося, що Ви більше не порушуватимете правила безпеки та завжди обиратимете для подорожей залізницю", - йдеться у зверненні. 

Нагадаємо, 27 квітня у мережі було опубліковане відео гурту Плюшевый Бруклин feat Павло Зібров  "Польська Залізниця Лова-Лова", у якому український співак ходить по колії, а учасники гурту Плюшевый Бруклин закликають польську владу зробити начальником польської залізниці Павла Зіброва. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ