Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Одеський ТЮГ скасував виступ російської актриси

Одеський театр юного глядача в середу, 19 липня, повідомив про те, що спектакль "Варшавська мелодія" з участю російської актриси Нонни Гришаєвої скасовано. У 2016 році вона незаконно заїжджала до Криму з території сусідньої Росії.

Спектакль був запланований на 21 липня - день 45-річчя актриси. Причини його скасування на сайті театру не повідомляються, передає Цензор.НЕТ із посиланням на Крим.Реалії.

Перед цим одеське відділення Всеукраїнського об'єднання "Свобода" направило звернення до главі Служби безпеки України, а також голові Державної прикордонної служби з вимогою відреагувати на запланований візит в Одесу російської актриси Нонни Гришаєвої. У відділенні партії зазначили, що влітку 2016 року Гришаєва порушила порядок перетину державного кордону України, заїхавши на територію анексованого Криму з території сусідньої Росії.

Нонна Гришаєва також є в базі осіб українського сайту "Миротворець".

Держприкордонслужба України з початку року виносить рішення про заборони на відвідування країни для тих російських артистів, хто в обхід українського законодавства відвідував анексований Росією Крим.

Іноземні артисти, приїжджаючи з гастролями в анексований Росією Крим через закриті Україною пункти пропуску, порушують українське законодавство. Деякі з артистів, які виступили на анексованій території або висловилися на підтримку російської анексії Криму, втратили можливість виступати на материковій Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ