Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Один в Океані»: 14 грудня львів’янин розпочне приборкання Атлантичного океану

14 грудня львів’янин Дмитро Резвой, на океанічному веслярському човні «Україна», почне підкорювати Атлантичний океан. Це подорож у 2 місяці, у рамках TALISKER WHISKY Atlantic Challenge, яка є найвідомішою у світі регатою на веслярських човнах через Атлантичний океан.

Суть проекту подолати більше 3 000 морських миль від Іспанського острова Ла Гомера (Канарський архіпелаг) до острова Антігуа в Карибському морі.

У 2016 році лише кілька відчайдухів мореплавців наважаться посперечатися зі стихією, а статус регати приверне увагу всього світу. На старті його підтримуватиме батько, Павло Резвой, найшановніший океанічний гребець за версією Explorer Web, та дворазовий рекордсмен книги рекордів Гіннеса.

Публічна зустріч з Павлом Резвим, незабаром, після повернення з Канарських островів, відбудеться у Львові в рамках проекту «Один в Океані».

Велика океанська експедиція українця безперечно важлива подія для української держави. Адже з часів першого сольного переходу на веслярському човні у 1969 році, британця Джона Ферфаксу, зовсім невеликий кількості сміливців вдавалося це зробити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ