Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Оголошено конкурс на посаду директора Львівської галереї мистецтв

Міністерство культури України відповідно до Закону України "Про культуру" оголосило конкурс на заміщення посади генерального директор анайбільшої і найскладнішої музейної установи України - Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького. Про це повідомив сайт "Музпростір"

Від серпня 2015 року обов`язки генерального директора, після завершення терміну дії контракту, виконує Лариса Борисівна Разінкова.

Документи на участь у конкурсі приймаються з 15 липня 2016 року по 13 серпня 2016 року.

Обов’язковою умовою проведення конкурсного добору є його відкритість. Представники засобів масової інформації та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами та презентації запропонованих проектів програм розвитку Галереї на один і п’ять років.

До участі у конкурсі не допускаються особи, які: визнані в установленому порядку недієздатними або їх дієздатність обмежена; мають судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або  не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькими особами або членом сім’ї керівників Органу управління.

Музпростір

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ