Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Охочих потрапити в АТО дуже багато, - РНБО

Охочих добровільно потрапити в зону антитерористичної операції дуже багато, і всі вони проходять перевірку за двома критеріями - стан здоров'я і наявність затребуваної військової спеціальності.

Про це в коментарі кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ повідомив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, відповідаючи на питання, чому тисячі добровольців блокуються на рівні військкоматів і не потрапляють в Донбас.

"У першу чергу закликають тих, у кого вже є потрібна спеціальність, яка зараз необхідна під час проведення АТО і, природно, в першу чергу перевіряється здоров'я людини. У нас, чесно кажучи, дуже великий призовний ресурс, немає недоліку в людях, дуже багато і охочих, і тих же небажаючих. Прокуратура каже: є випадки і коли воєнкоми попадаються нечисті на руку і свої умови висувають", - сказав він, додавши, що такі випадки не мають системного характеру.

"Охочих потрапити в АТО дійсно багато, дуже багато. Причому це мотивовані не фінансовою стороною, а саме підтримкою своїх товаришів і патріотизмом", - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ