Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Охорона вивела Трампа зі сцени під час виступу в штаті Невада

Кандидат від Республіканської партії на президентських виборах у США Дональд Трамп 5 листопада на кілька хвилин покинув сцену в штаті Невада, на якій виступав перед виборцями. Співробітники служби безпеки вивели його з майданчика через, як з’ясувалося пізніше, вигук когось із натовпу про пістолет. Водночас, як заявили представники спецслужби, ніякої зброї не було виявлено. Про це повідомила радіо "Свобода".

Американські ЗМІ пишуть, що чоловіка, з яким пов’язують інцидент, відпустили.

Цими днями кандидати від двох провідних партій США у президентське крісло Гілларі Клінтон та Дональд Трамп проводять зустрічі у штатах, де є найбільша кількість виборців, які не визначилися за кого голосувати.

Так, у Трампа триває напружений графік поїздок до штатів Айова, Міннесота, Мічиган, Пенсильванія, Вірджинія, Флорида, Північна Кароліна і Нью-Гемпшир. Клінтон тим часом проводить зустрічі у Філадельфії, Клівленді, Пенсильванії.

Згідно з даними останнього опитування, проведене газетою Washington Post спільно з телеканалом ABC News, кандидат в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон за два дні до виборів випереджає свого суперника-республіканця на 5%. Згідно з опитуванням, 48% виборців можуть проголосувати за Клінтон, тоді як 43% опитаних висловили готовність віддати свій голос за Трампа.

radiosvoboda.org

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ