Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Канівець: шанси на єдиний мажоритарний список – один до чотирьох

Один до чотирьох. Так оцінив шанси об’єднаної опозиції на створення єдиного списку кандидатів у мажоритарних округах голова ЛКО Української партії Олег Канівець.

В коментарі Гал-інфо Олег Канівець зазначив, що підписання угоди про спільні дії об'єднаної опозиції є позитивним кроком: опозиція оголосила про створення єдиного списку кандидатів у мажоритарних округах. Однак існує небезпека, що політичні сили можуть посваритися уже при формуванні цього списку.

«Я думаю, що опозиції вдасться сформувати єдиний список, якщо лідери парламентських сил, Турчинов і Яценюк, зможуть поступитися своїми амбіціями і допустити до формування списку менші політичні сили, які також мають своїх харизматичних представників у регіонах. Я б оцінив шанс на формування такого списку як один до чотирьох або ж 20 відсотків проти 80», – заначив Олег Канівець.

На думку політика, формувати список потрібно не в кабінетах, а запитати в людей, кого вони хотіли б висунути в депутати, провести своєрідний праймеріз кандидатів.

Водночас, каже Олег Канівець, «Батьківщині» і «Фронту змін» варто було б висувати в мажоритарних округах нових людей, а не тих, що уже були при владі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ