Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Паска: Підхід до нарахування тарифів на теплопостачання відповідно до курсу долара – неправильний

„Підхід до формування тарифів на теплопостачання відповідно до курсу долара є не правильним, тарифи слід формувати відповідно до проблем, які існують в комунальних підприємствах та затрат, які вони здійснюють при наданні послуг”, - розповів у коментарі „Гал-info” голова фракції НСНУ у Львівській облраді Олег Паска.
„В більшості випадків комунальні підприємства збиткові, проте це не означає, що оплата за їх послуги повинна здійснюватися відповідно до курсу долара, споживач повинен платити за надані послуги”, - зазначив він, і додав, що за тепло все одно б прийшлось платити більше, адже помітно зросла ціна на газ. „Ріст цін на газ пов’язаний з опалювальним сезоном, адже ціни на нафту не піднімаються”, - зауважив Олег Паска.
Незважаючи на те, що Олег Паска вважає підхід формування тарифів на теплопостачання неправильним, жодних пропозицій Кабміну щодо змін формування тарифів на теплопостачання не планує. ”На даний момент у Львові необхідно провести модернізацію водоканалу, це стосується в цілому житлово-комунальної сфери”, - наголосив Олег Паска.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ