Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Сало має намір зустрітися з львівською інтелігенцією та опозицією

Голова Львівської ОДА Олег Сало має намір зустрітись з інтелігенцією та опозицією. Про це сьогодні, 15 листопада, під час прес-конференції розповіла радниця Президента України, народний депутат України, секретар Громадської гуманітарної ради Ганна Герман.

За її словами, вона приїхала до Львова одразу після підсумкового засідання оргкомітету з відзначення 80-хи роковин Голодомору. Вона розповіла, що очолював оргкомітет прем’єр Микола Азаров, а президент Віктор Янукович приділив цьому питанню особливу увагу.

«Я приїхала до голови львівського оргкомітету Олега Сала, щоб передати йому усі настанови, які були прийняті на найвищому рівні», - сказала Ганна Герман.

За її словами, відзначення цієї дати повинно відбутися спокійно, щоб показати єдність країни, незалежно від політичних поглядів.

«Олег Сало має зустрітись із представниками львівської інтелігенції та опозиції, щоб Львів показав найкращий рівень у відзначенні роковин цієї жахливої трагедії українського народу», - сказала Ганна Герман.

На коли саме запланована така зустріч, вона не повідомила.

Ганна Герман наголосила, що відзначення цієї дати повинно пройти в атмосфері толерантності та поваги до жертв Голодомору.

"Треба показати, що тут ми не ділимось на політичні партії", - зазначила Герман.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ