Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олександр Зінченко дебютував за «Манчестер Сіті»

19-річний український півзахисник «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко дебютував за «городян» в товариському поєдинку проти мюнхенської «Баварії».

Зінченко вийшов на поле в стартовому складі і гравя на позиції відтягнутого форварда під Келечі Іхеначо. Вже на 7-й хвилині зустрічі Олександр міг відкрити рахунок своїм голам за «Манчестер Сіті», але його потенційно небезпечний удар заблокували захисники.

В цілому, завдяки експериментальним складом обох команд гра виглядала досить сумбурно. Зінченко був не дуже помітний на полі, хоч і намагався. Українцю поки явно не вистачає взаєморозуміння з партнерами. Олександр був замінений у перерві.

«Баварія» примудрилася не реалізувати кілька відмінних моментів, але в підсумку все-таки забила, причому гол вийшов курйозним. У другому таймі м'яч після виносу когось із захисників «городян» потрапив в суддю, потім його підібрав Озтюрк, змістився в центр і пробив з-за меж штрафного. М'яч після рикошету від гравця «МанСіті» залетів зовсім не в той кут воріт, в якому його чекав воротар.

Мюнхенці здобули перемогу, але навряд чи Гвардіола дуже вже засмучений, склади команд були відверто експериментальними.

«Баварія» – «Манчестер Сіті» – 1:0
Гол: Озтюрк, 76

sport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ