Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександра Мороза не задовольняє роль підлеглого – Олесь Доній

«Олександра Мороза не задовольняє роль підлеглого, він є самодостатнім і хоче грати самостійно, стати однією з трьох найважливіших осіб в державі», – повідомив в коментарі «Гал-info» директор Центру досліджень політичних цінностей Олесь Доній.
Водночас він прокоментував поведінку КПУ і Партії регіонів під час процесу ухвали закону про визнання голодомору 1932-33 років геноцидом проти українського народу як «незаперечний доказ того, що Кремль і надалі впливає на рішення регіоналів та комуністів. Ніхто й не сподівався, що цей вплив буде настільки сильним. Виявилося, що орієнтація на зовнішнього союзника для цих двох партій є важливішою за втрату українського електорату. Знаючи наперед, що цей закон в будь-якому разі буде прийнятий, червоні та біло-блакитні не знехтували нагодою зайвий раз прислужитися перед Росією».
Крім того, Олесь Доній впевнений, що «розбіжності в поглядах соціалістів і комуністів не призведуть до розпаду антикризової коаліції». «З ініціативи СПУ цього не трапиться, а у КПУ немає таких сил і повноважень», – зазначив він.  
  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ