Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олімпік може знятися з чемпіонату України через проблеми з домашнім стадіоном

Президент донецького Олімпіка Владислав Гельзін не виключає, що команда може знятися з чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги, - Чемпіон.

Причиною стало те, що донецький клуб не отримав можливості грати на стадіоні ім. Баннікова, який належить Федерації футболу України.

"Це вже останній варіант, але таке може статися через відсутність нормального ставлення з боку Федерації з приводу стадіону. Якісь називаються необ'єктивні причини, щоб дати або не дати нам стадіон ім. Баннікова. Йде якась розмита інформація", - повідомив він у коментарі Футбол 24.

"Взялися за реконструкцію, пройшло півроку, і ніяк не можуть здати його в експлуатацію. Навіщо тоді це було робити?" – сказав Гельзін.

Гельзін не розуміє, чому не йдуть назустріч командам, які опинилися в складному становищі.

"Всі знають, що ми із зони АТО, а нам не йдуть назустріч і пропонують стадіони, які знаходяться в 8-9 годинах їзди від Києва, де ми зараз базуємося, і які коштують божевільних грошей", - поскаржився президент Олімпіка.

"Ми кожну гру будемо на виїзді, що і було раніше, 8-9 годин будемо витрачати на поїздку туди, стільки ж - на дорогу назад, плюс потрібно дати час гравцям, щоб відійти від дороги. Три дні тренувального процесу у нас будуть випадати. Як ми можемо підготуватися і ставити якісь завдання в чемпіонаті?" – зазначив Гельзін.

Раніше повідомлялося, що в Олімпіка як і раніше зберігається можливість проведення домашніх матчів у весняній частині сезону на Арені Львів.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ