Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олімпік програв ПАОКу та вилетів з Ліги Європи

Олімпік у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи в Греції поступився ПАОКу з рахунком 0:2. Греки перемогли українську команду завдяки красивим голам Роберта Мака та Гойка Сіморота.

Перший небезпечний момент у зустрічі виник на 18-й хвилині, коли Александар Прійовіч опинився сам на сам з голкіпером Олімпіка Заурі Махарадзе. Цю дуель виграв лідер донецької команди. Однак через кілька хвилин воротар вже був безсилим. Мак пройшов всіх захисників у штрафному майданчику Олімпіка та потужним ударом відкрив рахунок у матчі.

Шикарний шанс зрівняти рахунок мав Моха, але півзахисник після прострілу з флангу не влучив у ворота греків.

Перед фінальним свистком Олімпік пропустив гол-красень від Сіморота. Боснієць шикарним пострілом з-за меж штрафного майданчика не залишив шансу голкіперу. Заурі навіть не поворухнувся, спостерігаючи, як м'яч залітає у дев'ятку його воріт.

Після перерви ПАОК діяв обережно, чекаючи нагоди зловити українців на контратаках. Команда Романа Санжара більше володіла м'ячем, але не змогла створити серйозних моментів. Наприкінці матчу небезпечно пробивав Моха, однак круглий пролетів повз штангу.

Таким чином, Олімпік у своєму дебютному єврокубковому сезоні вилітає з Ліги Європи у першому для себе раунді.

Олександрія перемогла Астру та пройшла в плей-офф Ліги Європи

Ліга Європи. 3 кваліфікаційний раунд, матч-відповідь

ПАОК – Олімпік – 2:0 (перший матч – 1:1)

Голи: Мак, 24, Сіморот, 45+1

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ