Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Олімпійський день-2017» відзначать у Добротворі

З нагоди відзначення Дня заснування Міжнародного олімпійського комітету (23 червня) обласні спортивно-масові заходи "Олімпійський день-2017" за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та відділення НОК України у Львівській області відбудуться 23-24 червня у Кам’янсько-Бузькому районі.

У програмі: розширене виїзне засідання членів колегії управління фізичної культури та спорту, членів виконкому відділення НОК України у Львівській області та директорів ДЮСШ Львівщини; відзначення кращих фахівців галузі; відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям розміром 42х22 метри в м. Кам’янці-Бузькій; показові виступи юних спортсменів; майстер-класи від провідних олімпійців Львівщини, дитячі конкурси, вікторини та розваги олімпійської тематики, зустрічі зі спортивним активом області, паралімпійцями, ветеранами спорту; обласні змагання з пляжного волейболу за програмою комплексних спортивних Ігор Львівщини серед збірних команд районів та міст обласного значення.

Початок обласного спортивного свята “Олімпійський день – 2017”в смт Добротвір об 11 годині на веслувальній базі місцевої ДЮСШ «Добротвір» (вул. Озерна, 4).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ