Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійник пропонує влаштувати ротацію керівництва НСНУ

Листопад 2006 року може стати відродженням не тільки “Нашої України”, а й усього національно-демократичного руху. Крім того Роман Безсмертний має очолити виконком партії НСНУ. Про це заявив у своєму виступі під час третього з’їзду “Нашої України” голова Львівської обласної організації НСНУ, голова ЛОДА Петро Олійник. За словами Олійника якщо все залишиться по-старому, це може відкинути НСНУ на маргінес.

“Потрібно визнати, що “Наша Україна” програла вибори ще восени 2005 року, коли помаранчеві сили заполонили чвари. Причиною всіх прорахунків та поразок помаранчевих сил є відсутність єдності. Ми програвали завжди, коли ми були роз’єднаними і перемагали кожного разу коли ми були разом. Саме тому ми повинні усвідомити, що ми маємо зберегти ту єдність, яку поки що ще маємо”, — цитує Олійника прес-служба ЛОО “Народний Союз Наша Україна”.
 Оцінюючи діяльності керівництва партії, то Петро Олійник наголосив на необхідності оновлення партії і безпосередньо її керівництва. “Потрібно допустити до керівництва партії нові обличчя. На мою думку Роман Безсмертний є хорошим менеджером і він має зайняти посаду керівника виконкому політичної партії “Народний Союз Наша Україна”, адже він, як ніхто інший, знає партію зсередини.  Та на посаду голови партії має прийти нове обличчя” – заявив Петро Олійник даючи оцінку діяльності голови Ради і Ради політичної партії “Народний Союз Наша Україна” за звітний період.
Також він наголосив, що Президент України повинен залишитись почесним головою НСНУ. “В жодному випадку не потрібно штовхати Президента на те, щоб він очолив нашу “Нашу Україну”. Ющенко сьогодні є Президентом всієї України. Ви бачите, як окремі політичні сили не з нашого табору голосують за СОТівські закони, подані Президентом. Кожен закон, прийнятий голосами навіть наших опонентів, є поступ вперед нашої держави”, — сказав Олійник у своєму виступі — повідомила прес-служба ЛОО політичної партії “Народний Союз Наша Україна”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ