Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійник та Садовий запросили бізнесменів із Санкт-Петербурга на економічний форум до Львова

Петро Олійник та Андрій Садовий запросили бізнесменів із Санкт-Петербурга на економічний форум до Львова — повідомив «Гал-info» голова Львівської ОДА. За його словами, заплановано, що це буде достатньо велика делегація, яка цікавиться можливостями вкладення інвестицій в економіку Львівщини. Міжнародний економічний форум у Львові, нагадаємо, проходитиме на початку жовтня.
 Рамкову угоду про співпрацю між Львовом та Санкт-Петербургом, як зазначив Петро Олійник, буде підписано під час святкування 750-річчя Львова, на яке запросили губернатора Санкт-Петербурга Валентину Матвієнко. Насамперед вона стосуватиметься культурної співпраці між двома містами, однак в угоді йтиметься і про співпрацю у сфері бізнесу.

 Нагадаємо, зараз Петро Олійник перебуває із дводенним візитом у російському місті Санкт-Петербург. Зокрема, вчора, 30 серпня, керівник нашої області зустрівся із Генеральним консулом України у Санкт-Петербурзі та з представниками української діаспори, а також поклав квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку. Як наголосив Петро Олійник, пам’ятник Великому Кобзарю в Санкт-Петербурзі — це найкрасивіший пам’ятник Шевченкові, який він досі бачив. Сьогодні ввечері Петро Олійник вирушить із Санкт-Петербурга до Львова.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ