Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опалювальний сезон на Львівщині проходить без аварій

За даними щоденного моніторингу, у Львівській області працюють 1300 котелень, з них – 292 котельні місцевих рад, які обслуговують 27 підприємств теплоенергетики, що забезпечують подачу теплоносієм 4465 житлових будинків – про це сьогодні, 30 січня, під час апаратної наради під керівництвом голови Львівської ОДА Михайла Костюка повідомив начальник Головного управління житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Ігор Цейтлін, - прес-служба Львівської ОДА.

Також соціальну сферу забезпечують тепловою енергією 991 відомча котельня та 30 котелень місцевих рад, які обслуговують 2091  об’єкт соціальної сфери.

Відомчі котельні, які працюють на твердому паливі, стовідсотково забезпечені вугіллям.

Станом на 27 січня 2012 року на джерелах теплової енергії у населених пунктах області встановлено 78,6 % приладів обліку від загальної кількості, які необхідно встановити.

Як зазначив Ігор Цейтлін,  з метою контролю за проходженням опалювального сезону створено обласну робочу групу з координації дій та оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникати на об’єктах життєзабезпечення.

Цілодобово функціонує регіональна оперативно – диспетчерська служба для оперативного реагування на аварійні ситуації при виникненні надзвичайних ситуацій пов’язаних з порушенням роботи об'єктів житлово-комунального господарства у населених пунктах області.

Начальник Головного управління ЖКГ Львівської облдержадміністрації підсумував, що  опалювальний сезон у Львівській області проходить без значних аварійних ситуацій, за винятком окремих подій, що мали місце на території області та були оперативно ліквідовані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ