Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Операцією в Дніпропетровську керував Генерал СБУ - який 18 лютого 2014 командував захопленням Будинку профспілок

Операцією в Дніпропетровську керував Генерал СБУ Валерій Шайтанов - який 18 лютого 2014 командував однією з штурмових груп, що захопила Будинок профспілок, - Юрій Бутусов у Facebook.

"Операцією в Дніпропетровську керував генерал СБУ Валерій Шайтанов - який 18 лютого 2014 командував однією з штурмових груп, що захопила Будинок профспілок, який у квітні 2014 вів переговори з командиром батальйону терористів "Восток" Олександром Ходаковським, а в День незалежності 23 серпня 2015 удостоєний президентом України звання "генерал-майор".

Звернув увагу, що на затримання та обшуки в Дніпропетровськ 31 жовтня виїжджали бронеавтомобілі "Кугуар" з кулеметами, які не часто зустрінеш на фронті, і мікроавтобуси "Альфи" з донецькими номерами. Запитав знаючих людей - а хто це? Виявляється, операція була здійснена 8-м управлінням Центру спеціальних операцій по боротьбі з тероризмом СБУ "Альфа" під командуванням заступника начальника ЦСО Валерія Шайтанова. "Шайтанбат" базується в Донецькій області, це їх машини - в інших підрозділів такого немає", - зокрема зазначив Юрій Бутусов.

 

Операцией в Днепропетровске руководил генерал СБУ Валерий Шайтанов - который 18 февраля 2014 командовал одной из штурмов...

Posted by Юрий Бутусов on 31 жовтня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ