Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Оперативників поліції Рівненщини затримали на хабарі

Двоє співробітників кримінального блоку поліції Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області були викриті працівниками Управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції у протиправній діяльності. А саме поліцейські вимагали від місцевої мешканки 1000 доларів за не притягнення її до кримінальної відповідальності. Про це повідомили у ГУ НП у Рівненській області.

прес-служба ГУ НП України.

Начальник оперативно-пошукового сектору та старший оперуповноважений, погрожували жінці притягненням до відповідальності за фактом крадіжки та скупки крадених речей та вимагали у неї по 500 доларів США на кожного.

За матеріалами внутрішньої безпеки слідчі прокуратури Рівненської області розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Про викритий факт було повідомлено і керівництво Головного управління поліції Рівненщини.

прес-служба ГУ НП України.

Передача коштів відбувалась в одному з міських парків. На місці події 31-річного майора та 29-річного капітана поліції було затримано в порядку ст.208 КПК України спільними діями оперативників Рівненського управління ДВБ НП України, Управління Служби безпеки України та обласної прокуратури.

Предмет хабара вилучено. Вирішується питання оголошення підозри затриманим та обрання їм міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ