Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опівночі снігоприбиральна техніка повторно виїде на прибирання міста

Як повідомили голови районних адміністрацій, вся снігоприбиральна техніка опівночі повторно виїде на прибирання вулиць від снігу та заметів. Також зранку працюватимуть всі двірники. Наразі роботи тривають на вулицях, де за день намело снігу., повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Вночі до роботи буде залучена така ж кількість техніки, яка працювала вдень. Також зранку двірники будуть розчищати тротуари. Плануємо опівночі розпочати повторне прибирання», - розповів Андрій Зозуля, заступник голови Галицької районної адміністрації.

«Ми ще посипаємо догори, більшість вулиць прохідні. Робота з посипання триватиме до опівночі. З першої години ночі на прибирання повторно виїде 17 одиниць техніки. Будемо чистити дороги та посипати. Зараз два тракторці працюють по тротуарах. З 4 год. ранку на роботу вийдуть двірники», - розповів Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

«Зараз роботи тривають на вул. Коновальця, Чупринки, розчищаємо трамвайні колії. Загалом заторів нема. Продовжуємо підчищати міжквартальні дороги. Опівночі роботи розпочнемо заново з вул. Стрийської, Наукової. Зараз ще 11 одиниць техніки в роботі», - розповів Тарас Гнида, голова Франківської РА.

У Шевченківському районі вночі на прибирання виїде 11 одиниць техніки. Зараз тривають роботи з підмітання та посипання вулиць піскосумішшю.

«Техніка продовжує працювати, посипаємо дороги. Зараз в роботі 22 одиниці снігоприбиральної техніки. Опівночі будемо приступати до повторного прибирання», - зазначила Надія Банах, голова Залізничної РА.

У Сихівському районі до прибирання вночі також буде залучена вся техніка. «Зараз усі служби працюють. 20 одиниць техніки виїде повторно вночі. Зранку будуть працювати двірники», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської РА.

0
0
0
0
0
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ