Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опоблок у Кривому Розі збирає мітинг і «тітушок» - УКРОП

Ситуація у Кривому Розі залишається напруженою: Опозиційний блок має намір звезти людей з підконтрольних підприємств для участі у мітингу на підтримку Юрія Вілкула, кандидата на посаду мера. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив лідер криворізької організації УКРОПу Микола Колесник.

«Зранку біля міськвиконкому стояли вантажівки. Забрали. Потім ОПО (Опозиційний блок – ред.) шукав автобуси (10 од.) для підвезення мітингувальників до міськвиконкому, сьогодні не знайдуть, планують проводити завтра зранку, знімуть людей зі змін, планують підтримати Вілкула, трудодні зарахують, в табелі «галочку» поставлять», – написав Колесник.

Він також зазначив, що опоблоківці планували «заповнити міськвиконком» «тітушками», але поліція припинила ці спроби. «У місто направлені додаткові сили спецназу і Нацгвардії, щоб уникнути провокацій і зіткнень», – повідомив Колесник. Крім того, за його словами, правоохоронці відкрили два кримінальних провадження за фактом фальсифікацій у ході голосування на спеціальних дільницях.

Представник «Самопомочі» і кандидат в мери Юрій Милобог, якого підтримують демократичні сили, заявляє, що результати виборів сфальсифіковано на користь Вілкула.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу криворізькі активісти, у ці хвилини під стінами міської ради Кривого Рогу проходить мітинг. Виступають народні депутати, активісти, які підтримують кандидата в мери Милобога. Нагадаємо, сьогодні, о 18.00, в Кривому Розі було заплановане засідання міської територіальної виборчої комісії, яка напередодні оголосила переможцем виборів мера Юрія Вілкула, але о 16.30 надійшло повідомлення про вибухівку у будівлі міськради, після перевірки правоохоронці повідомили, що вибухівки не знайшли.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ