Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Опора” закликає львів’ян пікетувати завтрашню сесію міськради

„Опора” закликає львів’ян пікетувати завтрашню сесію Львівської міської ради — про це сьогодні, 29 листопада, на прес-конференції повідомив представник ГМ „Опора” Олександр Неберикут. За його словами, тільки в такий спосіб можна буде добитися скасування неправомірного рішення виконкому ЛРМ щодо підняття тарифів на тепло та гарячу воду.

„Одразу ж після прийняття рішення про підвищення тарифів, „Опора” направила всім головам депутатських фракцій міської ради звернення, в якому попросила роз’яснити офіційну позицію своєї політичної сили з цього питання. Однак жодної відповіді нам не надійшло, коли ж ми приватно розмовляли із депутатами, то вони говорили, що якщо біля Ратуші збереться хоч 5 тисяч людей, то вони будуть реагувати, а якщо самі львів’яни байдужі до підвищення тарифів, то і депутати цього питання піднімати не будуть”, — наголосив Олександр Неберикут.
Нагадаємо, рішенням міськвиконкому №1189 від 20.10.2006 р. «Про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги з централізованого опалення» затверджено нові тарифи на послуги централізованого опалення та підігрів води. За цим рішенням з 26 листопада тариф становитиме 182,7 грн за 1 Гкал.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ