Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція, без "регіоналів", ухвалила проект по Тимошенко

Представники опозиції в робочій групі доопрацювали законопроект про лікування Юлії Тимошенко. Про це у четвер ввечері повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".
 

Представники опозиції в робочій групі з підготовки законопроекту про лікування Юлії Тимошенко провели ще одне засідання, під час якого доопрацювали проект закону №3599, врахувавши зауваження Головного науково-експертного управління Верховної Ради.

Доопрацьований законопроект зареєстрований у Верховній Раді під номером 3599-Д.

Законопроект по лікуванню Тимошенко
Законопроект по лікуванню Тимошенко
 
 
 

За словами члена робочої групи Андрія Кожем’якіна, "було враховано 90% зауважень науково-експертного управління парламенту", "незважаючи на саботаж "регіоналів".

"Також враховані зауваження, які прозвучали від представників Партії регіонів під час засідання робочої групи", - додав він.

"Доопрацювавши цей законопроект, робоча група фактично вирішила всі питання, які поставило науково-експертне управління", - наголосив Кожем’якін.

За його словами, законопроектом, зокрема, передбачається інститут перерви від відбування покарання на період лікування за кордоном.

При цьому особа, яка потребує лікування, у письмовій формі дає зобов’язання повернутися в Україну після завершення лікування в 10-денний термін.

Також проектом закону передбачено, що оплата такого лікування здійснюється особою за власний рахунок.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ