Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Оприлюднено попередній аналіз "чорних ящиків" А321, що розбився в Єгипті

Міждержавний авіаційний комітет оприлюднив попередній аналіз інформації бортових параметричного (FDR) і звукового (CVR) реєстраторів літака А321, що розбився у Єгипті 31 жовтня.

Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному сайті відомства, фахівці МАК продовжують роботу на місці катастрофи літака А321 EI-ETJ авіакомпанії «Metrojet» спільно з комісією з розслідування Єгипту і представниками Франції, Німеччини, Ірландії.

Водночас у Комітеті інформують, що попередній аналіз скопійованої інформації бортових реєстраторів свідчить: «Бортовий параметричний реєстратор припинив запис у польоті в процесі набору висоти на ешелоні 308 (9400 м). До цього моменту політ проходив у штатному режимі, інформації про відмову систем і агрегатів літака зареєстровано не було. Проведено попереднє прослуховування інформації звукового реєстратора». 

Повідомляється також, що фрагменти літака виявлені на ділянці місцевості довжиною понад 13 кілометрів.

Довідка УНІАН. Авіакатастрофа російського пасажирського літака Airbus 321 сталася 31 жовтня на Синайському півострові в Єгипті. На борту літака було 217 пасажирів, зокрема 25 дітей, і 7 членів екіпажу. Всі загинули.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ