Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оприлюднено проект "Енергетичної стратегії України до 2035 року"

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України оголошує про оприлюднення проекту Енергетичної стратегії України до 2035 року та довідкових матеріалів на офіційному веб-сайті Міненерговугілля.

Проект енергетичної стратегії України до 2035 року

Проект оновленої Енергетичної стратегії України до 2035 року підготовлено з ініціативи Міненерговугілля Національним інститутом стратегічних досліджень разом з Українським центром економічних і політичних досліджень ім. О. Разумкова, на виконання пункту 5 частини 2 розділу III Плану пріоритетних дій Уряду на 2016 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.05.2016 № 418-р та доручення Кабінету Міністрів України від 22.07.2016 № 22882/59/1-15.

Зазначений проект 14 грудня було розглянуто на засіданні Управляючого комітету з питань координації роботи з підготовки проекту оновленої Енергетичної стратегії України до 2035 року під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона та рекомендовано взяти його за основу з метою подальшого експертного і громадського обговорення та доопрацювання.

Пропозиції та зауваження до проекту Енергетичної стратегії України до 2035 року приймаються у місячний термін з моменту його оприлюднення:

  • в електронному вигляді на електронні адреси: [email protected] , [email protected] ;
  • у паперовому вигляді на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Хрещатик, 30, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України.

Контактна особа для надання довідок: головний спеціаліст відділу стратегічного планування розвитку ПЕК та інвестиційної політики Департаменту стратегії розвитку ПЕК та інвестиційної політики Василенко С.М., тел.: 206-37-24.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ