Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Організаторів антиукраїнської провокації на Львівщині арештували

Суд арештував чотирьох організаторів провокацій в селі Гряда на Львівщині, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

В межах досудового розслідування чотирьом особам повідомлено про підозру  за ч.2 ст. 110, крім того двом з них ще й інкриміновано вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України.

Судом останнім обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що прокуратура Львівської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим відділом Управління СБ України у Львівській області, за фактами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.110 ( посягання на територіальну цілісність і недоторканість України за попередньою змовою групою осіб), ч.2 ст.161 ( порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, та іншими ознаками), ч.2 ст.345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу  тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) та ч.3 ст.296 (хуліганство, пов’язане з опором представникові влади, які припиняли хуліганські дії)  КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ