Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Організатори торгової блокади Донбасу хочуть заблокувати Станицю Луганську

Організатори торгової блокади Донбасу мають намір заблокувати Станицю Луганську до кінця тижня.

Про це в ефірі "112 Україна" повідомив співорганізатор блокади залізниці в Луганській області, другий командир батальйону "Донбас" Анатолій Виногородський.

"Ми плануємо перекрити всі проходи до Луганської і Донецької областей. Судячи з розвитку подій, людей нам для цього вистачить, починаючи з середини лютого. Тобто ми плануємо в середині лютого повністю розгорнути наші пункти блокади. Ми будемо збільшувати кількість блокпостів у міру приходу людей. Станицю Луганську швидше за все ми закриємо до кінця цього тижня", - сказав він.

При цьому Виногородський зазначив, що місцева влада обізнана про плани організаторів блокади.

"Ми поставили до відома місцеву владу в грудні 2016 року. Вони знають, де ми знаходимося, й у них є можливість отримувати інформацію з перших рук", - повідомив він.

Також він зазначив, що основні сили становлять ветерани АТО.

На питання ведучого про те, як відбувається фінансування блокпостів, Виногородський розповів: "На сьогодні з нами працює близько 12 волонтерських груп, і ця кількість розширюється. Плюс до нас регулярно приїжджають місцеві жителі, які нам допомагають".

Нагадаємо, 25 січня ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу, в результаті дій ветеранів АТО було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів. 26 січня ветерани АТО в рамках торгової блокади окупованих територій заблокували вузлову станцію "Світланове" в Луганській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ