Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Організація Саакашвілі закликала міністрів піти у відставку

Сформований одеським губернатором Міхеілом Саакашвілі "Рух за очищення" закликає міністрів піти у відставку. Про це йдеться у заяві організації.

"Ми закликаємо членів уряду, що зберегли честь і гідність, піти у відставку. Досить прикривати своєю репутацією нечисту гру влади", – сказано у зверненні.

Також "Рух" закликав депутатів Верховної Ради сформувати нову коаліцію.

"Ми закликаємо народних депутатів, що входять до правлячої коаліції, врятувати честь і гідність парламенту. Коаліція, яка не зуміла сформувати Кабінет міністрів, що працює на благо країни, мертва. Згадайте про свій обов'язок перед народом – створіть нову коаліцію, якою керуватимуть не олігархи, а інтереси держави", – йдеться у повідомленні.

Крім того, члени "Руху за очищення" закликали президента Петра Порошенка "докласти всіх зусиль до розв'язання політичної кризи" і "вивести найбільшу фракцію з коаліції, яка де-факто розпалася".

Звернення підписали низка чиновників, громадських діячів та депутатів Ради, зокрема – сам Саакашвілі, Сергій Лещенко, Руслана Лижичко, Світлана Заліщук, Саша Боровик, Віктор Чумак, Василь Гацько та інші.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ