Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

​Органний зал відчиняє двері для всіх!

Будинок органної і камерної музики запрошує львів’ян та гостей міста на Великий прийом У п’ятницю, 24 листопада, о 20.00 у Львівському будинку органної та камерної музики відбудеться Великий прийом!

„Лише на один вечір усю площу будівлі ми перетворимо на інтерактивний простір і наповнимо його добірною музикою. Освітлимо, додамо кольорів, створимо казку. Дозволимо здійнити екскурсію всіма доступними закутками нашого Храму музики, – розповідають організатори події.

– Дивина, скажете ви! Магію просторові надасть флюрлюмінесцентні інсталяції від арт-платформи ДИВИНА”. 

Увесь простір оживе тембрами різних інструментів: гучно гратиме орган, у фойє звучатиме клавесин і окремий оркестр, до якого приєднаються барокова труба, віолончель, віола да ґамба, фортепіано – цілий сет мікроконцертів... 

„Наша незамінна Надія Величко – ефектний орган, відтак встигніть зайняти місце у фойє №2, де Оксана Литвиненко виконуватиме на віолончелі Баха. Тим часом Анна Іванюшенко на клавесині зіграє твори Генделя, Бьорда і Булла – музика класична, проте який ракурс! Логічне завершення дійства – орган (чарівна Олена Мацелюх), – діляться програмою вечора організатори. – А тим часом лівому крилі залу Львівський Музичний Цех влаштує справжній Ренесанс. Піаніст Андрій Макаревич теж не пастиме задніх і подарує кілька етюдів Ліста, а Петро Тітяєв і Настя Бойко – Стравінського на скрипці та фортепіано. Коли душа насититься Музикою, зазвучить Оркестр барокової капели ЛНМА ім.М.Лисенка!”.

Саме цього вечора львів’яни і гості міста матимуть нагоду відкрити для себе органний зал по-новому! І основний сюрприз: вхід на подію – вільний!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ